Camera inspectie

Riolering controleren op breuken, die meestal niet te zien zijn met het blote oog.
Ik wil meer weten

Rioolinspectie met een camera.

Bij het terugkomen van een verstopping kan er meer aan de hand zijn.Er kan een breuk, verzakking of obstakel in uw rioolstelsel zitten.Deze is waarneembaar door middel van camera appratuur.

Heeft u last van rioolstank/onaangename geur in huis?Laat u riolering controleren op breuken, die meestal niet te zien zijn op het blote oog.Door middel van de rookmachine kunnen onze monteurs rook in de riolering blazen.Bij een goed functionerend rioolstelsel zou de rook enkel via de ontspanningsleiding naar buiten mogen komen.Mocht er toch in huis of zelfs uit de grond rook omhoog komen duidt dit op een rioolbreuk.

Weet u niet hoe uw rioolstelsel loopt in de grondBij een rioolinspectie met zender brengen wij u riolering in kaart.Wanneer er niet duidelijk is waar de leiding van de riolering/septic tank of vet/olie afscheider heen gaatKunnen wij door middel van een zender u leidingen traceren.Mocht een leiding gebroken zijn in de grond maar u weet niet waar?Ook hierbij biedt de rioolinspectie met zender veelal uitkomst.

Gratis visuele riool inspectie.

Soms is een gratis visuele riool inspectie al voldoende voor u rioolproblemen.
Hierbij word er bijvoorbeeld in de kruipruimte gekeken naar breuken of verzakkingen in het rioolstelsel.
Ook als u niet weet welke inspectie u uit kan laten voeren Rioolbeheer Holland geeft u gratis advies welke het beste bij uw situatie past.

Na de inspectie is het mogelijk om een uitgebreid rapport te ontvangen over de status van uw riolering.
Met daarbij een advies hoe de rioolproblemen opgelost kunnen worden.
Wanneer er naar aanleiding van een rioolinspectie blijkt dat er verdere werkzaamheden uitgevoerd moeten worden, is er de mogelijkheid voor een vrijblijvende offerte.
Ook is het mogelijk direct met de monteur een afspraak te maken zodat de vervolg werkzaamheden zo snel mogelijk uitgevoerd kunnen worden.

Vrijblijvend offerte aanvragen
Bel direct: 010-223 63 07