Rioolservice voor bedrijven en woningcorporaties

Riool onderhoud & reparatie in Zuid-Holland
Ik wil meer weten

Riool onderhoud & reparatie in Zuid-Holland

Rioolbeheer Holland is dé specialist in Zuid-Holland als het gaat om het inspecteren, ontstoppen en repareren van alle typen riolering en afvoerleidingen. Voor ieder rioolprobleem hebben onze ervaren vakmannen een oplossing.

Rioolservice voor bedrijven en woningcorporaties

Rioolbeheer Holland werkt voor diverse bouwbedrijven Rioolbeheer-bouwbedrijven-en-woningcorporatiesen woningbouwverenigingen in regio Zuid-Holland. Doordat we ons hierop focussen weten we precies wat er nodig is om een goede dienstverlening te kunnen leveren. Zo denken wij bijvoorbeeld mee over blijvende oplossingen, die toekomstige rioolproblemen of overlast voorkomen.

Voor bedrijven en woningbouwverenigingen werken wij met standaard servicecontracten waarbij de meest voorkomende werkzaamheden zijn inbegrepen. Denk hierbij aan periodiek- of all-in onderhoud. Ook voeren wij inspectie en preventie werkzaamheden uit, zoals complete rioolinspecties met onze camera apparatuur.

Naast de vaste werkzaamheden is er 24/7 een loodgieter oproepbaar bij verstoppingen of andere acute rioolproblemen.

Flexibele servicecontracten

Naast onze standaard servicecontracten is het mogelijk om een servicecontract op maat te krijgen. Hierdoor sluit onze dienstverlening altijd naadloos aan op de behoefte die er ligt.

Kortom, dit kun je van Rioolbeheer Holland verwachten:

  • 24/7 bereikbaar: Bij contract is er altijd een monteur oproepbaar
  • Naast de standaard contracten bieden wij ook servicecontracten op maat aan.
  • Ervaren vakmannen

Meer weten?

Ben je benieuwd wat we voor jouw bedrijf of woningcorporatie kunnen betekenen? Stuur je wensen naar ons door en wij sturen je een vrijblijvende offerte toe.

Bel direct: 010-223 63 07
Vrijblijvend offerte aanvragen